Известие

Collapse
No announcement yet.

въздушен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въздушен филтър

колеги здравейте и за много години,искам да попитам защо от долната част на въздушния филтър има дунапрен ---> http://pics.data.bg/categories/1/%D0...f/p130110_1308
    преди малко сложих нов филтър но си е без въпросния дунапрен,дайте си мнението

За да не му убива на филтъра отдолу

Някой е решил, че така ще предпази филтъра от по-едрите боклуци.

П.П. За много години, да си жив и здрав и ти!
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
      За да не му убива на филтъра отдолу

Някой е решил, че така ще предпази филтъра от по-едрите боклуци.

П.П. За много години, да си жив и здрав и ти!
      мерси колега,може заради това да е.Обаче тоя дунапрен не намалява ли пропуска на въздух? не е лепен допълнително щото и в нета сега намерих филтри пак така като тоя,любопитно ми е просто

Comment

Стори ми се, че е "custom" изпълнение и за това ..

Иначе филтъра е толкова плътен, че дунапрена едва ли влияе на пропуска на въздух. Старият ми филтър беше Ман, новият е Кнехт, и двата нямаха такава екстра.
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          Стори ми се, че е "custom" изпълнение и за това ..

Иначе филтъра е толкова плътен, че дунапрена едва ли влияе на пропуска на въздух. Старият ми филтър беше Ман, новият е Кнехт, и двата нямаха такава екстра.
          новия ми филтър немаше кутия,а в наелонова опаковка,няма име на марка.пише само това ISOFILTER - Made in EU знам ли го къв е

Comment

Тоя дето си копувам от доверен магазин е като този от снимката без дунапрена. И на мен ми изглежда homemade. Купувал ли си го или за пръв път го сменяш след покупката на автомобила?

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
              Тоя дето си копувам от доверен магазин е като този от снимката без дунапрена. И на мен ми изглежда homemade. Купувал ли си го или за пръв път го сменяш след покупката на автомобила?
              за първи път го сменям,карам я от година и половина.този дето сега го сложих е същия но без дунапрена

Comment

Караи и не се притесняваи,аз сам с такав без дунапрен и сам доволен!!!!!
                sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
                  Караи и не се притесняваи,аз сам с такав без дунапрен и сам доволен!!!!!
                  така и права но исках да видя мненията ви

Comment

Working...
                  X